Zanim zdecydujesz się na tego Icka - sprawdź czy ma zainstalowany CTCSS UNIT. Do tego modelu jest drogi jeśli wogóle się gdzieś pojawi na aukcjach. A podnośna może się przydać przy zabawie z satkami: http://www.southgatearc.org/news/april2010/ao51_ctcss.htm
Jak się zdecydujesz mimo braku UNITa to ja mam opcję enkodera współpracującą z tym modelem.
To radio jest ze Stanów masz sposób żeby do kwoty która jeszcze urośnie plus przesyłka nie płacić cła,co do tego sprzętu jest zdecydowanie lepszy od starszego modelu IC-820 i od nowszych IC-821; ORAZ IC-821H
Koledzy! Zwracajcie uwagę na wysyłkę, obaj koledzy z tych aukcji co Jurek podał nie wyśle do Polski. Ponadto kolega z Niemiec na pytanie dlaczego nie wyśle do Polski odpowiedział: Bo nie i już
zgadza się jest tak opisane ja szukam orła ts-790 te tu dzisiejsze to zabawki może poza ft-736 w pewnym sensie pozdrawiam Jurek bo jutro mam pobudkę o czwartej
Bartku jeśli mogę Pogadaj z Miśkiem on ma ten model,nie ukrywam ze i ja go posiadam, i jestem zadowolony z niego, wiec dziwię się ze co nie którzy nie za chwalają tego radia,ale nie każdemu może się ono podobać
Witam potwierdzam co kolega /SP1JPQ/ napisał ic-910 nadaje się tylko do pogaduchy sieje na lewo prawo,odbiornik porażka radio miało kilka dni dopiero ze sklepu,testowaliśmy go w zawodach już lepszy okazał ic-746, dlatego kolego jak masz ft-736 to go pilnuj dobrze chyba że chcesz sobie zafundować gadulca o innym wyglądzie jak 910 to twój wybór.