Widziałem to już ale raczej to niemożliwe, brak prędkości na tak długą zastawę. W programie Pogromcy mitów, obalili ten film udało im się coś takiego ale dopiero gdy podpięli do małego samolotu. Nie mogę znaleźć tego odcinka ale postaram się
Ta tak Robert to mozliwe,swoja droga z malym nakryciem stolu nawt mi sie udalo za ktoryms razem,ale z dluzszym raczej sobie nie poradze-brak sprzetu hi hi a i zastawy tez bym nie zaryzykowal Klikajac na poszczegolne klatki filmowe mozna jeszcze obejrzec testy adac i zobaczyc co dzieje sie z manekinamy podzczas kolizji drogowej
Popieram SP6ICO, podobne testy były gdzieś na Discovery przeprowadzane i przez szarpiecie i "wyrwanie" obrusa nie bylo to możliwe przy tak długim stole. Weźcie sprawe logicznie z jaką prędkością z tego małego stołu wyciągnięto obrus, a z jaką ten motor. Pozdrawiam Paweł SP9PW
Jeszcze jakby to były ciężkie rodowe srebra a widzowie mieli odpowiednio w korpusie to wszystko jest możliwe a i białą myszkę też by zobaczyli... ___________ Greg,SP2LIG