Czy grosz za jedną łączność to dużo??noo koledzy bez przesady, wam się nie będzie chcało tyle przepisywac a ja spędzam wiele czasu przed komputerem i mogłabym to robić. A kasę którą zarobię itak przeznacze na mleko dla mojej 3 miesięcznej córeczki
teraz jest napisana cena, wczesniej nie bylo Tak przy okazji to recznie bedzie nudno, lepiej jakiegos ocr-a zapuscic, chociaz niektorzy tak bazgrza w dzienniku ze moze byc problem....
Moja córeczka sama zrezygnowała z mleka mojego wolała te sztuczne a jak wiadomo tanie to one nie jest, np ja kupuje takie za 12 zł co starcza góra na 3 dni...łatwo można sobie policzyć ile to miesięcznie wychodzi..
SQ9JXB jesteś zainteresowany? Bardzo szybko piszę na komputerze więc w zależności od ilości tego postarałabym się to zrobić jak najszybciej. zainteresowanych jeszcze raz odsyłam na mojego maila lub gg 8486931
To jeśli znajdziesz to możesz się do mnie odezwać Wiadomo jak to era komputera wszystko się na nim trzyma więc elektroniczne logi są super pomysłem a poza tym nie zajmuje miejsca w domu i nie zgubi się