Ja skromnie i bez szału tylko albo aż 140 qso na 14 mhz (fonia). Praca z doskoku może kiedyś dojdę do tego aby móc poświecić więcej czasu na radio, puki co inne inne obowiązki nie pozwalają. Ale co zrobiłem to moje
Szybko minęły 24 godziny zawodów Rezultat to 333 QSO i 47 Reginów Rosi w kategorii SOAB–SSB-LP Warunki były dobre szkoda tylko że 10m u mnie milczało 1 qso ( albo przespałem propagacje albo jej nie było ) Ale było warto, świetne zawody.
Michał sq8jmc&sp820-076 SQ80JMC 1.02.2010-30.04.2010 www.sq8jmc.qrz.pl
Tak dla przypomnienia jeśli ktoś nie doczytał w regulaminie (bo jeszcze jest czas na poprawki logu):
CYTAT Z REGULAMINU: 11.12 Uczestnicy kategorii „Low Power” i „QRP” muszą jasno opisac uzywany sprzet, jak tez typ anteny na kazdym pasmie, elewacje nad poziomem morza (ASL), typ i dlugosc kabla koncentrycznego. Informacje te należy umiescic w polu komentarza/soapbox zglaszanego logu Cabrillo.
A ja 779 qso. W SOAB MIX LP. 1 663 159 pkt. Za długo niestety spałem. Jak na wczasach, 6 godzin Plus inne przerwy .W sumie w zawodach przepracowałem 13 godzin. Trochę żałuje bo mogłem 1000 spokojnie przekroczyć. Na SP DX Contest trzeba inaczej rozłożyć siły! 73 Marek sp6nic