#8400240 23.08.2026 17:56:20
Mam kolejną propozycję. Mianowicie na stronie głównej każdy może dodać newsa. Można byłoby wprowadzić taką funkcję, żeby zdjęcie dodane do newsa wyświetlało się w newsie jako miniaturka obok treści. Po kliknięciu w zdjęcie można byłoby je oczywiście otworzyć w pełnym rozmiarze.
Warto jednak zachować przy tym odpowiednie proporcje i ograniczyć rozmiar zdjęcia wyświetlanego bezpośrednio na stronie, żeby nie zaburzało wyglądu strony głównej.
Bo dzisiaj wchodzę na QRZ, a tam na całej stronie jedno wielkie zdjęcie z biwaku. 😂😂😂
Malina! 😁
Nie będę dodawał kolejnego posta. Edytuję ten i dopiszę jeszcze jedną propozycję.
Być może to nie jest odpowiedni dział i wiem, że giełda żyje swoim własnym życiem, ale fajnie byłoby, gdyby na giełdzie również znalazła się belka nawigacyjna, taka sama jak na stronie głównej.
Wydaje mi się, że znacznie ułatwiłoby to poruszanie się po całym QRZ. Obecnie, będąc na samej giełdzie, nie ma żadnego menu nawigacyjnego, dzięki któremu można byłoby łatwo wrócić na stronę główną, forum czy przejść do innych działów.
Myślę, że taka belka nawigacyjna poprawiłaby wygodę korzystania z giełdy i sprawiłaby, że całość byłaby bardziej spójna.
wpis edytowany 23.08.2026 18:07:34