Mam dwie uwagi. 1. Fajnie byłoby dodać z lewej strony pod kategoriami link do Forum PKI. Ja po przejrzeniu ogłoszeń na koniec wciskam ten link i przeglądam posty na forum. 2. Co do obowiązkowego podania numeru telefonu. Jak ktoś nie chce podawać telefonu, rzeczywiście można podać +48123456789. Ja osobiście zamiast omawiać stan sprzętu przez telefon, preferuję komunikację mailową. Zawsze pozostaje ślad po korespondencji na wypadek gdyby, któraś ze stron znacznie "mijała się z prawdą" w opisie urządzenia ,)
Dodając na starej giełdzie ogłoszenie wrzuca na testowa stronę... czy tka ma być czy coś się rozjechało? Odnośnie funkcjonalności zdecydowanie brakuje sortowania po cenie
Dodając na starej giełdzie ogłoszenie wrzuca na testowa stronę... czy tka ma być czy coś się rozjechało? Odnośnie funkcjonalności zdecydowanie brakuje sortowania po cenie
Tak ma być. Nowe ogłoszenia już na nowej giełdzie, stara równolegle pracuje do końca miesiąca. 1 lipca przestaje być dostępna i idzie na emertyturę.
Na telefonie w układzie pionowym wydaje się wyświetlać nieprawidłowo. Pod polem ze zdjęciem jest obszar niewykorzystany wielkości zdjęcia a tekst jest po prawej stronie zdjęcia ściśnięty tak że w 1 linii mieści się tylko 1-2 wyrazy. Dopiero kilkukrotne zmniejszenie tekstu (A-) powoduje, że ten pusty obszar pod zdjęciem znika i przestrzeń staje się wykorzystana "optymalnie". Jednak wydaje mi się, że lepiej by było, aby w tym trybie opis był pod zdjęciem a nie wciskał się obok. Układ poziomy na telefonie wygląda dużo lepiej, choć pasek z przyciskami A- A+ mógłby się chować lub być cieńszy. Menu z boku też mogłoby się chować pod przyciskiem, ale to już są drobnostki. Ogólnie i tak dobra robota!
po to dodałem przyciski A- A+ aby dostosować wygląd do urządzenia i zapisać ten parametr w ciastku. Ja na mobilnych mam do oporu A- a na komputerze do oporu A+. Każdy może dostosować do swoich potrzeb.
Myślę, że kategorię Różne trzeba by uszczegółowić by się nie okazało że będą wystawiane samochody, zabawki dla dzieci i termomiksy. Kategoria myślę jest po to by można było wystawić towar nie pasujący do żadnej kategorii ale związane z naszym hobby. Każde ogłoszenie zajmuje cenne miejsce na serwerze.
Bardzo bym prosił o trochę inne tło dla ogłoszeń "kupię" i trochę inne dla "zamienię" Tak było w starej wersji i to bardzo pomagało przy szybkim przeglądaniu. Mogą być takie same tła jak w starej wersji, bo po tylu latach, działa automatyczne przyzwyczajenie - i to pomaga.
Bardzo bym prosił o trochę inne tło dla ogłoszeń "kupię" i trochę inne dla "zamienię" Tak było w starej wersji i to bardzo pomagało przy szybkim przeglądaniu. Mogą być takie same tła jak w starej wersji, bo po tylu latach, działa automatyczne przyzwyczajenie - i to pomaga.
Obejrzałem, jest już lepiej. Ale idąc za ciosem, może odróżnić "zamienię", na przykład kolorem lekko seledynowym (coś co by było inne niż dla "kupię" i już nie będzie mieszać się z "kupię"