Andrzej - podejrzewam że mało z nas użyje do tych zawodów programu UR5EQF_log
Na to, już nie mam wpływu. Chodzi tylko o lojalne zakończenie wątku. usunę ten plik po zakończeniu zawodów...zapewne będzie zbędny...a już na pewno mniej aktualny.
Dzięki za odpowiedź, u mnie w programie na liście nie ma emisji SSB, sprawdzałem w pliku ini - jest OK. Dwa razy instalowałem program oraz uaktualnienie i ciągle to samo.
To ja jeszcze o coś zapytam - po przeniesieniu logu z Win7 na XP jedyną rzeczą która przestała mi działać to automatyczne uzupełnianie pól z wszelkiej maści qrz.com-ów - opcja "Szukaj Callsign w Internecie" działa poprawnie i pozwala ręcznie uzupełnić te pola. Czy coś gdzieś trzeba zaznaczyć by wróciło to do normy?
To ja jeszcze o coś zapytam - po przeniesieniu logu z Win7 na XP jedyną rzeczą która przestała mi działać to automatyczne uzupełnianie pól z wszelkiej maści qrz.com-ów - opcja "Szukaj Callsign w Internecie" działa poprawnie i pozwala ręcznie uzupełnić te pola. Czy coś gdzieś trzeba zaznaczyć by wróciło to do normy?
Masz wyłączone podpowiedzi z wewnętrznego callbooka. Zazanacz: Widok --> Wewnętrzny Callbook --> Propozycja z listy... --> Wewnętrzny Callbook ...to jest to żródło informacji
Andrzej
Reklama
Mój UR5EQF_LOG T#63044 Konfiguracja, ustawienia, możliwości