Poszukuję dla kogoś do nauki przed egzaminem (wiem że nie wszystko tam aktualne ale większość tak). Kiedyś miałem taką ale zaginęła gdzieś. Niestety obecnie brak papierowej polskojęzycznej literatury na ten temat.
Przepraszam, że nie na temat ale gdy słyszę, że ktoś dla zbożnego celu szuka archiwaliów sprzed prawie ćwierćwiecza, proponuję jednak rozejrzeć się za praktyczną współczesnością.
________________________________________________________ "- O, Królik jest mądry - powiedział Puchatek w zamyśleniu. - Tak - przyznał Prosiaczek - Królik jest mądry. - I ma Rozum - rzekł Puchatek. - Tak - zgodził się Prosiaczek - Królik ma Rozum. Nastąpiło długie milczenie. - I myślę - ciągnął Puchatek - że on właśnie dlatego nigdy nic nie rozumie. ." Alan Alexander Milne, Chatka Puchatka.
"Poszukuję dla kogoś do nauki przed egzaminem (wiem że nie wszystko tam aktualne ale większość tak). Kiedyś miałem taką ale zaginęła gdzieś. Niestety obecnie brak papierowej polskojęzycznej literatury na ten temat. _________________ Robert SQ5RB"
Lepsze są materiały nowoczesna tak jak koledzy w postach wyżej radzą ale niezawodne ABC można pobrać w formacie pdf ze strony http://www.swiatradio.com.pl/virtual/modules.php?name=Sections&sop=viewarticle&artid=30 SP8JSU