Potrzebuję pilota do filtru PP-9-A2, o oznaczeniu RP-9-4 i częstotliwości nominalnej 9001,5 kHz. Na giełdzie niestety nikt nie oferuje Jeśli ktoś by miał zbędnego to niech da cynk. Ja ze swojej strony mogę oferować 11 szt pilotów RP-9-2.
A niech to... Tych dwójek jest sporo, zostały ludziom po konstrukcjach robionych na 3,5 tylko. Pytałem w Omigu, zrobią na zamówienie za 70 zł plus wysyłka na za miesiąc Trochę drogo.
Hej, Johann, jesteś wielki, bez ciebie nigdy bym nie znalazł tej możliwości. Mam prośbę. Znasz język, prędzej się dogadasz. Kup mi 1 szt i wyślij na mój adres listem. Zwracam koszty. Co ty na to? Żeby tu na forum nie śmiecić handlowymi sprawami, pisz na mój prywatny adres mailowy hobo@go2.pl
O... nie wiedziałem, że omig jeszcze robi coś. To co znalazłem to właśnie jest po moim Bartku. Mam jeszcze jedno miejsce w swoich podziemiach gdzie może znajdę ten drugi kwarc ale, żeby tam się dokopać to muszę mieć trochę więcej czasu. Jak znajdę to dam znać.
O... nie wiedziałem, że omig jeszcze robi coś. To co znalazłem to właśnie jest po moim Bartku. Mam jeszcze jedno miejsce w swoich podziemiach gdzie może znajdę ten drugi kwarc ale, żeby tam się dokopać to muszę mieć trochę więcej czasu. Jak znajdę to dam znać.
To mam prośbę, pokop jeszcze dziś a najdalej jutro bo mam zamiar zlecić synowi (mieszka w Niemczech) zakup kwarcu w tym niemieckim sklepie.