no to nie wiem co moge robić źle że u mnie nie działa dla pewności ściagnąłem jeszcze raz plik ze strony Marka DQR-a wrzuciłem do katalogu Loggera32 i dalej to samo.... nie chce uruchomić się po polskiemu
Ja też to miałem i nie pamiętam co robiłem. Chyba najpierw trzeba usunąć bibliotekę angielską. Zadzwoń do Marka DQR - na pewno Ci pomoże, bo robisz jakiś drobny błąd.
Wystarczy pobrać ze strony SP7DQR http://sp7dqr.pl/logger32_pl.php spolszczenie. Następnie rozpakowujesz plik w miejsce gdzie masz zainstalowanego Loggera32. Jak trzeba to nadpisujesz plik. Wszystko podczas wyłączonego programu. Po ponownym uruchomieniu powinno być ok. Powodzenia!
spolszczenie dla wersji 3.49.x z wersją 3.50.20 w moim przypadku nie działa. Moim zdaniem w ogólnym przypadku nie zadziała; możliwe, że są jakieś wyjątki ...
PS. wersja systemu: 32 bit Win 7 Home Premium Service Pack 1
Przeprowadziłem upgrade z wersji 3.49.xx do 3.50 zgodnie z procedurą opisaną na stronie: http://www.logger32.net/program.html#upgrade Program uruchomił się poprawnie, bez informacji o błędnym pliku 1045.dll Upgrade przeprowadziłem na trzech komputerach. Windows XP Professional Service Pack 3.
Dla ścisłości mój UPGRADE był dokładnie taki sam jak u Andrzeja, i działa wersja językowa 3.49.x tak jak napisałem.
Okno SPOTY DX w ustawieniach nie ma tłumaczenia, podobnie z HAM CAP oraz w Aktualizacjach mam zwrot Read release notes, po kliknięciu prawym na okno wprowadzania danych nowe dodane funkcje także mam w ENG takie jak Start CW machine i Move log entry to scratchpad. Całe okno o statusie QSL także nie jest przetłumaczone ale reszta śmiga w PL.
ma mały problem a mianowicie do tej pory na kompie stacjonarnym ozywałem wersji loggera 3.30 na lapkach mobilne nowsze postanowiłem skonfigurować nowego 3.50.56 niestety zaistniał problem po konfiguracji rotora --azymut ustawienia kierunku anteny widoczny jest tylko dla pasma 14 mhz PO ZMIANIE PASMA NA JAKIE KOL-WIEK INNE GINIE KI CZORT?
wpis edytowany 29.12.2014 11:05:30
EX SQ7VO
Reklama
Logger32 nowa wersja T#50661 Znów pojawiła sie kolejna wersja Loggera32 :)