Dzień dobry, Informacje na forum dotyczące druku kart QSL są już dość leciwe. Ostatnio drukowałem u SQ1K k-artstudio.com, ale strony już nie ma, więc muszę poszukać innego wykonawcy. Offset 1000szt. Gdzie warto teraz dać do druku karty?
Witam! Bartek SQ1K juz nie drukuje kart QSL.Sam szukam dobrej i taniej drukarni.Wiem zaraz ktos napisze ,,dobrze i tanio,, nie da sie.Pozdrawiam sp1cws Zbyszek
Dzień dobry, Informacje na forum dotyczące druku kart QSL są już dość leciwe. Ostatnio drukowałem u SQ1K k-artstudio.com, ale strony już nie ma, więc muszę poszukać innego wykonawcy. Offset 1000szt. Gdzie warto teraz dać do druku karty?
Dzień dobry, Informacje na forum dotyczące druku kart QSL są już dość leciwe. .........
Leciwe może są bo i forum jest już leciwe. Informacje tam zawarte są poza nielicznymi przypadkami dalej aktualne, masz tam wszystko podane. ________________ Greg SP2LIG
Kilka lat temu drukowałem w Jeżowie karty do klubu. Jakość wydruku fatalna. Chyba, że teraz się poprawili. Polecam natomiast coolqsl.com zawsze było idealnie.