Tak miedzy nami mówiac mam wrazenie ze jest to rekalama forum PZK na forum PKI . Kiedys dawno temu prosiłem admina portalu PZK o zamieszczenie banera z radiogiełdy , i co ? do dzisiaj sie nie doczekałem a gdybym opublikował podobny post to co by sie działo ? hehehehe
Tak miedzy nami mówiac mam wrazenie ze jest to rekalama forum PZK na forum PKI . Kiedys dawno temu prosiłem admina portalu PZK o zamieszczenie banera z radiogiełdy , i co ? do dzisiaj sie nie doczekałem a gdybym opublikował podobny post to co by sie działo ? hehehehe
No patrz no. Czytam regulamin tego Forum i nie widzę, aby to było zabronione
No patrz no. Czytam regulamin tego Forum i nie widzę, aby to było zabronione
etyka wiem w PZK to takie trudne dla niektórych pojecie
Oj tam, oj tam Przemek. Gdyby w ZG PZK znane było znaczenie słowa "etyka", to dziś PZK nie stałby na progu finansowego bankructwa i na krawędzi przepaści prowadzącej do niebytu.
Hmm, etyka piszesz, więc jak się ta etyka ma do działu Polski Związek Krótkofalowców na tym forum? Czy uważasz, że etycznym jest dopuszczanie do wylewania pomyj na PZK na tym forum Panie Administratorze?
Hmm, etyka piszesz, więc jak się ta etyka ma do działu Polski Związek Krótkofalowców na tym forum? Czy uważasz, że etycznym jest dopuszczanie do wylewania pomyj na PZK na tym forum Panie Administratorze?
Atak na admina? Punkt 8 regulaminu forum! Poza tym to nie forum PZK, tylko SP7PKI!