Myślę o powrocie do sieci DSTAR. Mam w zasięgu SR7UVK ale mam niejasne przeczucie, że przemiennik ten nie jest podłączony do Internetu. Czy tak jest? Czy ktoś może powiedzieć więcej coś?
Cześć, dopowiem do wypowiedzi Mariusza, Że komp jest, oprogramowanie też. Ostatnia kosmetyka trwa w tej chwili. Planowane podłączenie najpóźniej w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam.
Do SQ7FPH, proszę o anulowanie mojej rejestracji w systemie D-STAR na SR7UVK, rejestrację rozpocząłem kilka lat temu i nie dokończyłem jej. Rejestracji dokonam jeszcze raz na innym przemienniku i skutecznie się zablokowałem.
Do Kol. SQ7FPH,ew. Kol. SP7UDB -- (nie dotarłem do aktualnych informacji kto jest teraz administratorem ), proszę o anulowanie mojej rejestracji w systemie D-STAR na SR7UVK pod Polskim znakiem SP3NUV oraz obecnym LA4BSA - obie licencje są aktualne i używane w zależności gdzie przebywam . Rejestrację rozpocząłem kilka lat temu i nie dokończyłem jej. Rejestracji dokonam jeszcze raz na innym przemienniku i skutecznie się zablokowałem. Proszę o potwierdzenie na mój e-mail : la4bsa@gmail.com .
Cześć, z tego co wiem anulowanie może nastąpić dopiero jak podepniemy na nowo sprawny komputer. Jesteśmy w końcowej fazie przygotowań. Proszę o cierpliwość. Anulowanie rejestracji potwierdzimy @. Pozdrawiam.
Witam ponownie . Minęło już trochę czasu od momentu kiedy zamieściłem moje pytania odnoście kondycji SR7UVK i czekam na rozwój wydarzeń związanych z anulowaniem rejestracji w systemie D-Stara mojego znaku LA4BSA który skutecznie zablokowałem i nie mogę z niego korzystać. Proszę o pomoc w rozwiązaniu mego problemu i oczekuje na potwierdzenie e-mailem.