W rozmowach które oczywiście posiadam, jest wzmianka o reseterze, bez którego wg twojego mniemania skrzynka nie będzie stroiła. Jako że skrzynka posiadała zmieniony kabel na nieoryginalny, to bez rozbierania nie było możliwe uruchomić polecenia strój/resetuj, owszem oryginalny kabel wysłałeś , ale trzeba było rozebrać skrzynkę, o czym również jest wzmianka w naszych, jeszcze normalnych rozmowach.
Kolejna rzecz, to Twoje zaniechania, w wysłaniu, ja w ciągu kilku minut wysłałem pieniądze, po "kup Teraz", a żebyś Ty mi wysłał skrzynke, to minęło 3 tygodnie , po interwencjach w klubach i tutaj. Okazałeś skruchę w mailach. Jest to na plus. Natomiast jeśli nie Ty wyszabrowałeś szkrzynkę, to pociągnij do odpowiedzialności poprzedniego właściciela.
Dziwne że jeszcze niedawno chciałeś oddac pieniądze i miało być po temacie, to również mam w kopiach.
Kolejno robisz z siebie ofiare przed allegro. Teraz mi grozisz i beszczelnie oskarżasz. Proszę o chociaż pól dowodu że kiedykolwiek kogokolwiek chociaż chciałem oszukać....
Skoro chcesz mnie odwiedzić, adres masz, pieniądze weż ze soba... A niestety na miano gówniarza jak najbardziej zasłużyłeś...
Patryk
http://sp9pks.pl/news.php144.625 MHz
FT-991, FT-857, FT-817ND, Baofeng: UV-5R, UV-3R, Wouxung KG-UV8D, FT3D, AT-D878UV, HYTERA PD365.
President HARRY III,
Ant LW, RYBAKOV, SG-7900, X50, Mobil, Screwdriver RIG9, SG-7900, ML-145