Ahtung ahtung, wnimanie wnimanie, atasią atasią Dorba nowina! Wlasnie koncze podlaczac solary. Oj, będzie się dzialo. (no chyba że antena odpadnie)! Tym razem dobrze wyważony tracker - 17g (potrzedni to była iście ciezarowka z waga 27) Żeby pogoda tylko nie pokrzyżowała planów. Zapraszam do intensywnych nasłuchów.
Tak to bohater tego filmu, on pochodził z Kazachstanu. I tam właśnie przewiduje przelot nad wioską gdzie mieszka. Tam gdzie to on kupił sobie radio to i sąsiad kupił sobie radio, on kupił telewizor to i sąsiad kupił telewizor, on kupił video sąsiad nie kupił video - bo go nie stać. (czy jakos tak to leciało)
Niestety lot przesunięty na później, z powodu całkowitego zachmurzenia. O starcie poinformuję. Chyba jest dzisiaj taka pogoda której synoptycy nie byli w stanie przewidzec.
Witam, Chodzież również osłonięta przed słońcem jakimiś poziomymi warstwami chmur w jasnych i ciemnych barwach. Nie widać śladów przelatujących samolotów, słońce też przez nie nie prześwieca. Pułap może być nie przyjazny dla powłoki balonu
Nic litosci dla weekendu Tym razem podlaczylem TR-751 i gorszy przedwzmacniacz. Jarku czy zmieniales cokolwiek w sposobie modulacji sygnalu? Wyglada jakby bylo mniej prazkow, ale SDR na ktorym wczesniej odbieralem jest teraz wybebeszony, wiec nie moge go podlaczyc i porownac.
Jarku !!!!!????? Ja mam na imie Artur. Jeśli pytanie było do mnie to odpowiem tak: Bardzo wsłuchujemy się w uwagi stacji nasłuchowych i staramy się wychodzic na przeciw im oczekiwaniom. Tera zdjecie tego co w powietrzu:
Wiedziałem! Na stanowisku melduję się! 30km S od Warszawy. Na razie widzę manewr zmylający (że niby leci na NW), ale zaczyna zakręcać. Powolutku idzie do góry?