Witam wszystkich zgromadzonych na forum!!! Mam na imię Michał, moje obecne QTH - IO83SO Powoli stawiam stację na nogi, tymczasowo jeszcze G/SQ7FJJ ale mam nadzieje niebawem uzyskać angielska licencje i jednocześnie znak wywoławczy. Mam nadzieję do usłyszenia. Pozdrawiam Michał.
Aktywny na pasmach: 40m, 20m, 6m czasami przeżuję flanele na 80m ,a ostatnio miłośnik QRP i Digi Pozdrawiam Michał M0GNY!!!
mysle michale ze nie bedzie to arz takie trudne , ja wyjezdzajac z polski na kontrakt nie myslalem o ty nawet ze mojej rodzince sie spodoba i tu zostaniemy.po 6-cu miesacach z zona otrzymalismy znaki dm7lt i moj dm7tm nalezymy rownierz do darc czego i tobie zyczymy do uslyszenia na falach eteru
Witam i przedstawiam się ponownie lecz już pod nowym znakiem M0GNYi do usłyszenia na pasmach, mam nadzieję że już niebawem wyrośnie u mnie maszt z antenami . Pozdrawiam Michał M0GNY!!!
Aktywny na pasmach: 40m, 20m, 6m czasami przeżuję flanele na 80m ,a ostatnio miłośnik QRP i Digi Pozdrawiam Michał M0GNY!!!