Są wyniki Jak pisałem kilka miesięcy temu że sprawdzę osoby z logami po terminie iiiiiiiiii BRAWO logi wysłane po terminie zajmują 1 miejsca ale spokojnie mieszkamy w Polsce GRATULUJEMY Pozdrowienia Nikodem
Dwunaste... Pracowałem tylko na 80m CW. To chyba niezły wynik. W przyszłym roku wystartuję na kilku pasmach i chyba zacznę też trochę pluć w sitko. Chociaż w zawodach to pracuję wyłącznie na CW. Dzięki za info.
To superrrrr Gratuluję jeszcze raz Ja dopóki ktoś nie zmieni regulaminu w szczególności terminu wysyłania logów to nie startuję Za dużo czasu na kombinacje, popsute roboty w ostatnie 2 dni, logi po terminie które WYGRYWAJĄ szkoda czasu i nerwów. Maksymalnie 7 dni od zakończenia zawodów i koniec tak jak to jest w innych zawodach. Pozdrawiam Nikodem
Są wyniki Jak pisałem kilka miesięcy temu że sprawdzę osoby z logami po terminie iiiiiiiiii BRAWO logi wysłane po terminie zajmują 1 miejsca ale spokojnie mieszkamy w Polsce GRATULUJEMY Pozdrowienia Nikodem
Możesz podać link do wyników za rok 2013?
The UNIX Guru`s view of Sex: unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; unmount; sleep
Od lat wyniki ogłaszane są najpierw na Zjezdzie SPDXC i tam wręczane nagrody, co było tu pisane już wiele razy, mimo to niektórzy co jakiś czas sieją zamęt i widzą coś, czego nie ma.
Nie, to nie tak. Niektórzy sieją zamęt i chwalą się "przeciekami". Reszta jak wół czeka na oficjalne info jak już nagrody się porozdają a najjaśniejsi odzyskają "światłość" po zjeździe
Od lat wyniki ogłaszane są najpierw na Zjezdzie SPDXC i tam wręczane nagrody, co było tu pisane już wiele razy, mimo to niektórzy co jakiś czas sieją zamęt i widzą coś, czego nie ma.
A ja proponuję drogiemu koledze udać się na 80m i zwracać uwagę innym że nie mówi się "quebek" tylko "kebek" a nie zarzucać komuś problemy z widzeniem !
Dzięki za zaproszenie na 80m, mam tam zrobione 220 krajów mimo że literuję "kłibek", tak że to chyba ma mniejsze znaczenie, a Kolega się nie obraża, tylko poda ten link, bo późno się robi.
No ciekawe, po wpisaniu SN2M faktycznie widzę,że baza zawiera już dane za SPDX Contest 2013, mimo że wyniki nie zostały formalnie opublikowane - wygląda na wpadkę administratora strony...
To superrrrr Gratuluję jeszcze raz Ja dopóki ktoś nie zmieni regulaminu w szczególności terminu wysyłania logów to nie startuję Za dużo czasu na kombinacje, popsute roboty w ostatnie 2 dni, logi po terminie które WYGRYWAJĄ szkoda czasu i nerwów. Maksymalnie 7 dni od zakończenia zawodów i koniec tak jak to jest w innych zawodach. Pozdrawiam Nikodem
Jeśli chodzi o mnie to nawet może być 24h na wysłanie logu. Bo niby po co taki długi czas,co mamy robić z tymi logami przez te dni. Chyba że to jest po to aby na raz nie obciążać serwera i żeby wszystkie logi robot przyjął.
Kolego SQ9ZAT, Może z Twoją pomocą zawody będą rozliczne szybciej. Ale tak jak napisał Andrzej SP8LBK, wyniki SPDXC są zawsze ogłaszane na Zjeździe SPDXC. Chcesz to zmienić???? czekamy na propozycję i (inicjatywę) z Twojej strony.
Z tego co wiem to już dawno były prowadzone rozmowy z Markiem SP8WQX-em na temat rozliczania zawodów więc nie mów, że ktoś na coś czeka ...... To Ci policzy każde zawody - trzeba tylko chcieć z tego skorzystać: http://www.asrz.pl/Nowy/zawody.php
PS: Z tego co ja się orientuję próby były robione z Zawodami SP DX RTTY Contest ale coś nie pasowało .... może wyniki ........
W końcu kolejna osoba o tym pisze Hihi ........ zaraz zostaniesz zaatakowany Pozdrawiam Nikodem
Miruś Miruś Miruś a świstak siedzi ................. Teoria spiskowa ?? Może tak ale u Ciebie ........ Rozdwojenie jaźni ...... owszem bez tego ani rusz Ale cóż jak pies głodny to i szczeka Gratuluję postu Miruś HiHi Pozdrawiam Nikodem
Reklama
SP DX Contest 2013 T#237212 W jakiej kategorii startować?