Mam takie radio od ponad 2 lat, tyle tylko, że wtedy było sprzedawane pod nazwą AnyTone. Nie mam do niego żadnych uwag, a nawet więcej: jestem z niego w pełni zadowolony.
Jeżeli chcesz kierować się rozsądkiem to wybierz to drugie,zalety:nowe,gwarancja sklepowa,autoryzowany servis w kraju,moc.Różnica w cenie niewielka. ___________ Greg SP2LIG
Jeżeli chcesz kierować się rozsądkiem to wybierz to drugie,zalety:nowe,gwarancja sklepowa,autoryzowany servis w kraju,moc.Różnica w cenie niewielka. ___________ Greg SP2LIG
FT-1900 od FT-2900E różni się tylko mocą ?
Jeśli tak to moc 55W , a 75W nie robi mi różnicy . Tak małe radio przy tak wielkiej mocy będzie się strasznie grzało . Bardziej mi zależy na słuchaniu , nadawanie to 35W mi spokojnie wystarczy .
Mam takie radio od ponad 2 lat, tyle tylko, że wtedy było sprzedawane pod nazwą AnyTone. Nie mam do niego żadnych uwag, a nawet więcej: jestem z niego w pełni zadowolony.
Też posiadam any tone od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Mam też ft1900 ale audio dużo gorsze, obsługa i wyświetlacz, droższe. Nie polecam.