Dziś za dwie godziny tj o 19:00 w Klubie Żołnierskim w Wałczu jest inauguracyjne i organizacyjne spotkanie tutejszych krótkofalowców na temat reaktywacji radioklubu(kiedyś tu były aż dwa, SP3KOP i SP3KNO).
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW KRÓTKOFALARSTWA Z WAŁCZA I NIE TYLKO!!! ŻYCZCIE NAM POWODZENIA!!!
Armand, SP3QFE, (SWL: SP3 27 235) PS. Z osobami, które nie chcą mi się przedstwić (nawet prywatnie) i "ukrywają swoja toższamość" nie dyskutuję. Nie chcesz publicznie, to przedstaw się poza forum.
Do U want to be HAM? Remember: Play fair on the air.
Racja Krzysiu, poprawiłem, a najlepsze jest to, że byłem przekonany że piszę SQ1GQV, a czemu kliknąłem na "K" to nie mam pojęcia! Karola przepraszam za tę "klawiszówkę"!
Dziś za dwie godziny tj o 19:00 w Klubie Żołnierskim w Wałczu jest inauguracyjne i organizacyjne spotkanie tutejszych krótkofalowców na temat reaktywacji radioklubu LOK(kiedyś tu były aż dwa, SP3KOP i SP3KNO), chyba pod znakiem SP1KOP(jeśli jeszcze jest wolny).
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW KRÓTKOFALARSTWA Z WAŁCZA I NIE TYLKO!!! ŻYCZCIE NAM POWODZENIA!!!
ZBYSIU NA PREZESA Trzymam oba kciuki. Powodzenia. Swego czasu (prehistoria)także prezesowałem w Radioklubie LOK Zabrze. Hi.
Proponuje przynależność KLUBU do PZK konkretnie do Zachodniopomorskiego Oddziału Terenowego PZK. LOK to teraz instytucja upadła nie dbająca o krótkofalowców.Doświadczam tego co robi w Szczecinie i w terenie dawne kluby LOK są teraz w PZK tak jak SP1KRF w Barlinku czy SP1KZE w Chojnie a ostatnio zmienia barwy klub SP1KEN z Dębna. Pozdrawiam życzę pomyślnego startu klubu ,przemyślenia mojej propozycji.