Witam.. Poszukuje ukladow scalonych do miernika . scalaki to SP8635B , SP1662 ,SN5402J. Na google znalazlem w chinach ale brak dojścia do tego. Być może ktoś z kolegów posiada w swoich zbiorach coś takiego i zechciał odsprzedać to jestem chętny.
Witam.. Poszukuje ukladow scalonych do miernika . scalaki to SP8635B , SP1662 Na google znalazlem w chinach ale brak dojścia do tego. Być może ktoś z kolegów posiada w swoich zbiorach coś takiego i zechciał odsprzedać to jestem chętny.
pozdawiam..
Witam.. Wielkie dzieki za info . Udalo mi się zmęczyć przedstawiciela z elfy i SN5402J już mam zamówionego problemem pozostaje
SN 5402J to nic innego jak SN 7402 (cztery bramki NOR)lub krajowego producenta (już nie istniejącego)CEMI UCY 7402, lub TESLI MH 7402. Natomiast jeśli chodzi o pozostałe układy to jest kontakt na stronie: http://www.arrcord.com/stock.asp?ArticleID=&page=19232. Pozdrawiam Jacek
Witam.. Wszystkie elementy potrzebne znalazlem lecz mam jeszcze problem ze zdobyciem SN54S196 I SN74LS490. Może ktoś zna jakie będą zamienniki. pozdrawiam..