Mam prośbę do kolegi który administruje bazę przemienników o wstawienie takiej samej lokalizacji przemienników SR8Z iSR8ZA obydwa są w lokalizacji Feliksówka koło Zamościa
Mam prośbę do kolegi który administruje bazę przemienników o wstawienie takiej samej lokalizacji przemienników SR8Z iSR8ZA obydwa są w lokalizacji Feliksówka koło Zamościa
Poprawiłem. Pozdrawiam. Należy zaktualizować bazę.
Witam, z tego co wiem to również SR4DG to jest Dylewska Góra a w programie jest lokalizacja Olsztyn. Nie jestem pewien ale w poprzedniej wersji programu właśnie była Dylewska Góra a teraz po aktualizacji jest Olsztyn. Jeśli się.mylę to niech ktoś mnie poprawi...
Witam, z tego co wiem to również SR4DG to jest Dylewska Góra a w programie jest lokalizacja Olsztyn. Nie jestem pewien ale w poprzedniej wersji programu właśnie była Dylewska Góra a teraz po aktualizacji jest Olsztyn. Jeśli się.mylę to niech ktoś mnie poprawi...
Bardzo proszę skierować uwagi do administratorów listy przemienników. Ponieważ listy są stale aktualizowane, błędy mogą się zdarzyć.
W ostatnim czasie rozszerzałem i modyfikowałem spis przemienników, w oparciu o listę stacji z ważnym pozwoleniem z dnia 05.12.2011r. Proszę o weryfikację danych urządzeń z pasma 2m. Lista urządzeń z pasma 70cm jest jeszcze niekompletna. Dziś rano 1 i 2 okręg ogarnąłem.
Na Andoidzie 2.1 - telefon Orange San Francisco (ZTE Blade) - aplikacja jest niezgodna, nie mogę zainstalować. Czy komuś udało się zainstalować na 2.1?
Mam podobny problem. Telefon Samsung I5700, mimo, że Android 2.2 nie znajduje aplikacji w Markecie wyszukując z telefonu. Z PC, przez Google Play pokazuje "urządzenie niezgodne".
Panowie mam pytanko mam Samsunga Omnia . są jakieś programy krótkofalarskie na(Windowsa mobile) takie jak np ten na przemienniki ???? wiem że nie na temat trochę ;p ale jeśli szanowne grono wie co jest na ten system to proszę o pomoc .Z góry dziękuje . Wesołych świąt wszystkim życzę .