Oglądałem dziś skoki w Zakopanem. Na trybunach wywijano flagami na całkiem długich i mocnych tyczkach. Na wędki w fiberglasu to nie wyglądało. Czy ktoś się orientuje z czego one są wykonane i gdzie można takie zakupić? Michał
kupisz na portalach,typu www.aliexpress.com ,to hurt z chin,patrz na flagi,proporce,maszty do flag,etc..tam je widzialem..material to zazwyczaj fiberglass...
MYSLE,ZE KTOS TO SCIAGA W DUZYCH ILOSCIACH OD CHINCZYKA,POSZUKAJ NA ALEGRO,MOZE TAM KTOS TO SPRZEDAJE??? JA TEZ O TYM MYSLALEM DO hex beAMA BYLOBY ,JAK ZNALAZL KRZYSIEK,VA2HU
"(flagi na kij, machajki)" Czekamy na antenę typu "machajka HF by SP5IT" hi hi. Bez obrazy A może cuś takiego? http://www.mysport.pl/tyczki-do-skoku-wzwyz-o-tyczce-nordic-pole_p11764.html Wytrzymałość toto ma... Tylko ta cena..
Odciąg nie problem. Linka żeglarska tania. Pic polega na tym, że to mają być tyczki do k9ay a one muszą być dielektrykiem. Jedną już mam z wojskowego masztu fibergalsowego ale to mało i szukam kolejnych. M
Odciąg nie problem. Linka żeglarska tania. Pic polega na tym, że to mają być tyczki do k9ay a one muszą być dielektrykiem. Jedną już mam z wojskowego masztu fibergalsowego ale to mało i szukam kolejnych. M
Na allegro jest taki sprzedawca DWRadio. Miewa u siebie rurki z wojskowego fiberglasu. pozdr