Tomek SP7VS / 3Z7A-----Tomuś a gotowca do zakupienie gdzie mozna nabyć???? bo ja w te klocki to nie zabardzo by zrobic...............................hmm......................
ale napisałbym na giełdzie że chcesz kupić, może ktos będzie się chciał pozbyć. to nie jest jakaś superfantastyczna natena. GP7DX pracuje dużo, bardzo duzo lepiej. jak sie nie ma co sie lubi................ na pracę z terenu na szybki montaz i demontaż jest może OK. na pewno 18 MHz chodzi poprawnie i na 27 Mhz tez się stroi
sp7vs-no koszt potężny uuuuu nie stać mnie na to ................. gdyby co to sie odezwe w tej sprawie bo to koszt uzywki też bedzie wysoki ale dzięki Ci kolego ,,,,,,,,,,
sq9sba- dach mam na szczęscie dachówka ceglana .
President Lincoln + Densei EC-2002 + SIRIO GPE27 vy 73! sierrabravo01
chce nadawać na 10-11 m. jak mam ustawić tego (swra WYSOKOŚĆ) na tej antenie ????????? mam sapdzisty dach i brak wejscia na niego.ustawiam raz i koniec wejść na dach.
wpis edytowany 21.11.2013 19:05:11
President Lincoln + Densei EC-2002 + SIRIO GPE27 vy 73! sierrabravo01
chce nadawać na 10-11 m. jak mam ustawić tego (swra WYSOKOŚĆ) na tej antenie ????????? mam sapdzisty dach i brak wejscia na niego.ustawiam raz i koniec wejść na dach.
ale napisałbym na giełdzie że chcesz kupić, może ktos będzie się chciał pozbyć. to nie jest jakaś superfantastyczna natena. GP7DX pracuje dużo, bardzo duzo lepiej. jak sie nie ma co sie lubi................ na pracę z terenu na szybki montaz i demontaż jest może OK. na pewno 18 MHz chodzi poprawnie i na 27 Mhz tez się stroi