Witam jak podoba sie kolegą avart ,ktory zrobilem i przemiennik nasz na linku.Zapraszam do sluchania i korzystania.Wyróżnilem znak swój oraz znak Przemiennika Swiętokrzyskiego na pasmie 2 metry SR7V qth Swięty Krzyż.Ograniczylo mnie programowo rozdzielczosc i format forumale zawsz,mozna cos zmienic chetny jestem na ciekawe propozycję.Moge tez komus zaprojektowac avart indywidualny na zyczenie .Wciągnela mnie ta zabawa Pozdrawiam.Z muzyka radiowca w grafika Można by dodac jeszcze SR7KI tak sobie myslę
Witaj Marcinie. Wizytówka jak najbardziej podoba Teraz bedzie wiadomo gdzie najczesciej jesteś uchwytny w pasmie 2m dla nowych kolegów Pozdrawiam 73 amatorskie !
Witam Marcin to sie cieszę pozdraiwam no kolega z 6 okręgu ma kobietke nie chcialem takiego motywu osiagnać Jest ok zawsze,mozna miec nową koncepcjepozdrawiam kolege aktywnego z 6 okręgu
Nie przesadzaj jest dosc dobre na paint wiecej zrobic nieda radyJest radio jest znak i znak przemiennika.Tu sie i tak cudów nie stowrzy w tak malym ekranie chocby najlepsze programy zastosowalPozdrawiam.
To twoja żona serio?czy zżartujesz w takim formacie i rozdzielczosci to tylko zdjecie moze byc lepsze.ogranicza mnie forum przeciez.Jest lepiej jak bylo bo nic nie mialem.Tresc trescia ale taka wizytowka tez jest fajna sprawa .Jest tu napewno niepowtarzalna moj patent orginalna zastrzegam sobie prawo do niej
@SQ7NLB Popracuj na swoim językiem, ortografią, potem może wymyśl jakiś bardziej oryginalny avatar. Ten wygląda jakbyś chciał go zrobić na szybko, tuż przed wyjściem z domu na jakieś ważne spotkanie i miał na to 5 minut.
Ja oceniam avatar Kolegi przez Jego związek z przemiennikiem SR7V. Rzeczywiście na przemienniku Kolega jest bardzo aktywny i znany. Osobiście gratuluję tak pomyślanego avatara