Witam
Obecnie używam wersji 2434, która delikatnie mówiąc trochę się zdezaktualizowała i chcę zainstalować ver.2893. Nową wersję już pobrałem z serwera i mam ją na dysku.
Moje pytanie jest następujące:
Czy po zainstalowaniu(rozpakowaniu) nowej wersji, program będzie miał dostępne wszystkie do tej pory używane ustawienia, logi, makra, itd.?
Nie chodzi mi o przenoszenie na inny komputer, wszystko ma się odbyć na obecnie używanym.
Obecnie używam wersji 2434, która delikatnie mówiąc trochę się zdezaktualizowała i chcę zainstalować ver.2893. Nową wersję już pobrałem z serwera i mam ją na dysku.
Moje pytanie jest następujące:
Czy po zainstalowaniu(rozpakowaniu) nowej wersji, program będzie miał dostępne wszystkie do tej pory używane ustawienia, logi, makra, itd.?
Nie chodzi mi o przenoszenie na inny komputer, wszystko ma się odbyć na obecnie używanym.
Pozdrawiam
Paweł SP7F ex. SP7FI
Paweł SP7F ex. SP7FI